Onze werkwijze

Wilt u weten hoe wij te werk gaan bij het maken van een trouwreportage?
Dat vertellen wij u graag aan de hand van onze werkwijze.

Intakegesprek

Met elk bruidspaar wordt een intakegesprek gehouden. Het wordt als prettig ervaren om vooraf kennis met elkaar te maken en de mooiste dag van jullie leven met elkaar door te nemen. Zo weten jullie wat je kunt verwachten op jullie trouwdag, en ben ik als videograaf ook op de hoogte van het verloop van jullie dag. Geen trouwerij is hetzelfde, en vereist dus ook voor een videograaf een goede voorbereiding.

Trouwdag

Op de afgesproken tijd zal ik bij de bruid of bruidegom arriveren. Door zoveel mogelijk “onzichtbaar” aanwezig te zijn, worden er mooie ongedwongen shots gemaakt van het bruidspaar en de gasten. Van de gehele dag (uitgezonderd de kerkdienst) worden opnames gemaakt, die uiteindelijk verwerkt worden in de reportage.

Videoreportage

Na de trouwdag begint het bewerken van jullie trouwvideo. Als eerste worden alle ruwe beelden opgeslagen op de pc, en direct een back-up gemaakt die op een andere locatie wordt opgeslagen. Binnen twee weken wordt er een clipje op de website geplaatst. Uit de statistieken van de website blijkt dat hier veel animo voor is en ontvangen we hier veel positieve reacties op.

De reportage bevat een kort clipje en een chronologische weergave van jullie trouwdag waar alle hoogtepunten in verwerkt zijn. Eventuele stukjes die ‘s avonds opgevoerd worden komen op een losse USB te staan, zodat deze ook in zijn geheel terug te zien zijn.

Icon_Boekje_V2

Oplevering

De reportage wordt geleverd op USB in een mooi Presento boekje. Deze is in diverse kleuren leverbaar. Zo kun je mooi een passend geheel maken met eventueel een themakleur van de trouwdag.

Ruw beeldmateriaal

Het ruwe beeldmateriaal van de gehele dag kan op verzoek worden meegeleverd. Dit materiaal wordt geleverd op een USB-stick met grote opslagcapaciteit. De extra kosten hiervoor bedragen €55,- voor zover dit niet al standaard bij het pakket inbegrepen is.

Wilt u trouwreportages bekijken?

Wij hebben een uitgebreid portfolio aan trouwreportages.

Wilt u trouwreportages bekijken?

Wij hebben een uitgebreid portfolio aan trouwreportages.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden, wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op.