Bedrijfsvideo maken Alblasserwaard

Proactief, met focus op de kleine ondernemer

MKB-start


€ 895,-

Prijzen zijn excl. BTW


Videoreportage tot 3 minuten


Telefonisch intakegesprek


3 uur aanwezig voor opname


Gebruik rechtenvrije* muziek


Gebruik van ondertiteling


Concept oplevering


Correctieronde


Reiskosten inbegrepen

MKB-plus


€ 1.395,-

Prijzen zijn excl. BTW


Videoreportage tot 5 minuten


Intakegesprek op locatie


Uitwerken en vaststellen script


3 uur aanwezig voor opname


Gebruik rechtenvrije* muziek


Gebruik van ondertiteling


Concept oplevering


Correctieronde


Reiskosten inbegrepen

OPTIES

Voice over

Ingesproken tekst


Prijs is excl. BTW


€ 260,-

Extra dagdeel

zelfde datum


Prijs is excl. BTW


€ 325,-

Extra dagdeel

andere datum


Prijs is excl. BTW


€ 450,-

Drone opname

i.c.m. bedrijfsvideo


Prijs is excl. BTW


€ 290,-

Bedrijfsvideo maken Alblasserwaard

Met een krachtige bedrijfsfilm kunt u aan uw potentiële nieuwe klanten en partners laten zien wie u bent, wat u voor ze kan betekenen én waar u voor staat. Om een goede indruk te wekken, is het wel belangrijk dat de bedrijfsvideo op professionele wijze geschoten en gemonteerd is. Een bedrijfsvideo die gemaakt is met een smartphone heeft namelijk nooit dezelfde overtuigingskracht als een professionele video. Laat uw bedrijfsfilm in Alblasserwaard daarom maken door Terlouw Videografie! Onze proactieve werkwijze gecombineerd met onze bedrijfskundige kennis zorgen ervoor dat wij precies weten hoe we uw bedrijf op aantrekkelijke wijze in beeld kunnen brengen.

Waarom uw bedrijfsvideo uitbesteden?

Het lijkt misschien een goed idee om uw bedrijfsvideo zelf te maken. U kent uw bedrijf immers als geen ander. Hoewel het misschien goedkoper is qua kosten, zijn er wel andere nadelen aan verbonden. We zetten de belangrijkste redenen voor het uitbesteden van uw bedrijfsvideo op een rijtje:

  • Het maken van een goede bedrijfsvideo in Alblasserwaard kost veel tijd. Denk bijvoorbeeld aan het samenstellen van een script, het begeleiden van figuranten, en natuurlijk het monteren van alle beelden. Als u nog geen ervaring heeft met het maken van video’s, zal dit een hoop extra tijd kosten – tijd die u als drukke ondernemer wellicht niet hebt.
  • Sommige beelden zijn niet geschikt om in een video te komen, en moeten eerst bewerkt worden. De meeste standaard videobewerkingsprogramma’s, zoals Windows Movie Maker op uw Windows-pc en iMovie op uw iMac of MacBook bieden wel een aantal opties aan, maar de mogelijkheden blijven vrij gelimiteerd.
  • Hoewel de smartphones van tegenwoordig een goede camerakwaliteit hebben, gaat er niets boven een professionele camera die beter kan spelen met diepte en belichting. Hierdoor ziet een zelfgemaakte video er vaak minder gelikt uit dan een professionele video.
  • Doorgaans heeft u geen toegang tot rechtenvrije muziek die u kunt gebruiken onder de montage. Ook drones en andere professionele apparatuur zoals gimbals, die uw bedrijfsvideo tot een hoger niveau tillen, heeft u waarschijnlijk niet in bezit.

Uw bedrijfsvideo in Alblasserwaard laten maken door de professionals van Terlouw Videografie?

Door een professionele videograaf in te schakelen, zal de uitstraling van uw bedrijf beter tot zijn recht komen. Juist dat – de uitstraling die de bedrijfsfilm in beeld brengt – is de kracht achter een goede bedrijfsfilm. Een professionele bedrijfsfilm, waarin u uw bedrijf of product presenteert, is een eigentijds marketinginstrument om uw doelgroep op een aansprekende manier te benaderen. Besteed het maken van uw bedrijfsfilm in Alblasserwaard dus vooral uit aan Terlouw Videografie! Benieuwd naar welk pakket het beste bij u past? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag bij het maken van een keuze. Wilt u direct een MKB-Start of MKB-Plus-pakket aanvragen? Ook dat kan gemakkelijk en snel via onze website. Zo zorgen wij er graag voor dat u zo snel mogelijk een mooie bedrijfsfilm online hebt staan!

Uitgevoerde projecten

Bedrijfsfilm maatwerk tuinhuis

Bedrijfsfilm maatwerk tuinhuis

Bedrijfsfilm De Nederlandse Zoutbank

Bedrijfsfilm De Nederlandse Zoutbank

Bedrijfsvideo maken

Aanvraag MKB-start of MKB-plus pakket

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Kies uw Bedrijfsvideo pakket:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)