Bedrijfsvideo laten maken Sliedrecht

Proactief, met focus op de kleine ondernemer

MKB-start


€ 895,-

Prijzen zijn excl. BTW


Videoreportage tot 3 minuten


Telefonisch intakegesprek


3 uur aanwezig voor opname


Gebruik rechtenvrije* muziek


Gebruik van ondertiteling


Concept oplevering


Correctieronde


Reiskosten inbegrepen

MKB-plus


€ 1.395,-

Prijzen zijn excl. BTW


Videoreportage tot 5 minuten


Intakegesprek op locatie


Uitwerken en vaststellen script


3 uur aanwezig voor opname


Gebruik rechtenvrije* muziek


Gebruik van ondertiteling


Concept oplevering


Correctieronde


Reiskosten inbegrepen

OPTIES

Voice over

Ingesproken tekst


Prijs is excl. BTW


€ 260,-

Extra dagdeel

zelfde datum


Prijs is excl. BTW


€ 325,-

Extra dagdeel

andere datum


Prijs is excl. BTW


€ 450,-

Drone opname

i.c.m. bedrijfsvideo


Prijs is excl. BTW


€ 290,-

Bedrijfsvideo laten maken Sliedrecht

Met een krachtige bedrijfsfilm kunt u aan uw potentiële nieuwe klanten en partners laten zien wie u bent, wat u voor ze kan betekenen én waar u voor staat. Het is daarmee een eigentijds marketinginstrument om uw doelgroep op een aansprekende manier te benaderen. Om een goede indruk te wekken, is het wel belangrijk dat de bedrijfsvideo op professionele wijze geschoten en gemonteerd is. Kies er daarom voor om uw bedrijfsvideo in Sliedrecht te laten maken door Terlouw Videografie! Onze proactieve werkwijze gecombineerd met onze bedrijfskundige kennis zorgen ervoor dat wij precies weten hoe we het verhaal van uw bedrijf kunnen vertalen in een prachtige bedrijfsvideo.

Voordelen van het uitbesteden van uw bedrijfsvideo

Het lijkt misschien een goed idee om uw bedrijfsvideo zelf te maken. U kent uw bedrijf immers als geen ander. Er zijn echter een aantal voordelen die het uitbesteden van uw bedrijfsvideo mogelijk waard maken. We zetten de belangrijkste redenen voor u op een rijtje:

  • Bespaar tijd: onderschat de tijd die het kost om een goede bedrijfsvideo te maken niet! Zeker als er figuranten, scripts en andere complexe aspecten aan te pas komen, gaat het u veel tijd kosten om de video naar wens te monteren– tijd die u als drukke ondernemer wellicht niet hebt.
  • Beeldbewerking en montage: de meeste standaard videobewerkingsprogramma’s, zoals Windows Movie Maker op uw Windows-pc en iMovie op uw iMac of MacBook bieden wel een aantal opties aan, maar de mogelijkheden blijven vrij gelimiteerd.
  • Camerakwaliteit: hoewel de smartphones van tegenwoordig een goede camerakwaliteit hebben, gaat er niets boven een professionele camera die beter kan spelen met diepte en belichting.
  • Professionele apparatuur: naast een betere camerakwaliteit beschikt een professional ook over andere apparatuur die de bedrijfsvideo nóg spetterender kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan drones en beeldstabilisatoren.

Uw bedrijfsvideo in Sliedrecht laten maken door de professionals van Terlouw Videografie?

Door een professionele videograaf in te schakelen, zal de uitstraling van uw bedrijf beter tot zijn recht komen. Juist dat – de uitstraling die de bedrijfsfilm in beeld brengt – is de kracht achter een goede bedrijfsfilm. Uw bedrijfsvideo in Sliedrecht laten maken door een professional? Terlouw Videografie staat voor u klaar! Benieuwd naar welk pakket het beste bij u past? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag bij het maken van een keuze. Wilt u direct een MKB-Start of MKB-Plus-pakket aanvragen? Ook dat kan gemakkelijk en snel via onze website. Zo zorgen wij er graag voor dat u zo snel mogelijk een mooie bedrijfsfilm online hebt staan!

Uitgevoerde projecten

Bedrijfsfilm maatwerk tuinhuis

Bedrijfsfilm maatwerk tuinhuis

Bedrijfsfilm De Nederlandse Zoutbank

Bedrijfsfilm De Nederlandse Zoutbank

Bedrijfsvideo laten maken

Aanvraag MKB-start of MKB-plus pakket

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Kies uw Bedrijfsvideo pakket:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)