Bedrijfsfilm maken ’s-Gravendeel

Proactief, met focus op de kleine ondernemer

MKB-start


€ 895,-

Prijzen zijn excl. BTW


Videoreportage tot 3 minuten


Telefonisch intakegesprek


3 uur aanwezig voor opname


Gebruik rechtenvrije* muziek


Gebruik van ondertiteling


Concept oplevering


Correctieronde


Reiskosten inbegrepen

MKB-plus


€ 1.395,-

Prijzen zijn excl. BTW


Videoreportage tot 5 minuten


Intakegesprek op locatie


Uitwerken en vaststellen script


3 uur aanwezig voor opname


Gebruik rechtenvrije* muziek


Gebruik van ondertiteling


Concept oplevering


Correctieronde


Reiskosten inbegrepen

OPTIES

Voice over

Ingesproken tekst


Prijs is excl. BTW


€ 260,-

Extra dagdeel

zelfde datum


Prijs is excl. BTW


€ 325,-

Extra dagdeel

andere datum


Prijs is excl. BTW


€ 450,-

Drone opname

i.c.m. bedrijfsvideo


Prijs is excl. BTW


€ 290,-

Bedrijfsfilm maken ’s-Gravendeel

Een foto zegt meer dan duizend worden. Maar een video vertelt nog veel meer! Met een krachtige bedrijfsfilm kunt u aan uw potentiële nieuwe klanten en partners laten zien wie u bent, wat u voor ze kan betekenen én waar u voor staat. Om een goede indruk te wekken, is het wel belangrijk dat de bedrijfsvideo op professionele wijze geschoten en gemonteerd is. Kies er daarom voor om uw bedrijfsfilm in ’s-Gravendeel te laten maken door Terlouw Videografie. Onze proactieve werkwijze gecombineerd met onze bedrijfskundige kennis zorgen ervoor dat wij precies weten hoe we uw bedrijf op aantrekkelijke wijze in beeld kunnen brengen. En dat doen we dan ook, naar uw wensen!

Een bedrijfsfilm maken: waarom uitbesteden?

U kent uw bedrijf als geen ander. Het lijkt daarom ook aantrekkelijk om uw bedrijfsfilm in ’s-Gravendeel zélf te maken. We hebben immers allemaal wel een smartphone en een computer met een bewerkingsprogramma. Hoewel deze werkwijze goedkoper is qua geld, is het belangrijk dat u de tijd die het kost om er iets moois van te maken. Ook zal de uitstraling van uw bedrijf minder goed tot zijn recht komen. Juist dat – de uitstraling die de bedrijfsfilm in beeld brengt – is de kracht achter een goede bedrijfsfilm. Een professionele bedrijfsfilm, waarin u uw bedrijf of product presenteert, is een eigentijds marketinginstrument om uw doelgroep op een aansprekende manier te benaderen. Besteed het maken van uw bedrijfsfilm dus vooral uit aan Terlouw Videografie!

Uw bedrijfsfilm in ’s-Gravendeel laten maken door de professionals van Terlouw Videografie?

Bij Terlouw Videografie gaan we tot het uiterste om uw bedrijfsfilm in ’s-Gravendeel tot een succes te maken. Voor het MKB bieden we twee pakketten aan: MKB-Start en MKB-Plus. Welk pakket u ook kiest, wij zorgen ervoor dat al uw wensen in de video naar voren komen. Wilt u extra opties toevoegen, zoals dronebeelden of scripts met figuranten? Ook dat kunnen we voor u regelen. Wij denken graag met u mee om zo uw ideale bedrijfsfilm te realiseren. Kortom: voor het totaalplaatje bent u bij ons aan het juiste adres! Benieuwd naar welk pakket het beste bij u past? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag bij het maken van een keuze. Wilt u direct een MKB-Start of MKB-Plus-pakket aanvragen? Ook dat kan gemakkelijk en snel via onze website. Zo zorgen wij er graag voor dat u zo snel mogelijk een mooie bedrijfsfilm online hebt staan!

Uitgevoerde projecten

Bedrijfsfilm maatwerk tuinhuis

Bedrijfsfilm maatwerk tuinhuis

Bedrijfsfilm De Nederlandse Zoutbank

Bedrijfsfilm De Nederlandse Zoutbank

Bedrijfsfilm maken

Aanvraag MKB-start of MKB-plus pakket

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Kies uw Bedrijfsvideo pakket:

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)